top of page
  • fultingtetrale

Pescarusul Jonathan Livingstone: o parabola moderna despre libertate si desavarsire



Faptul ca Richard Bach a fost pilot imbogateste descrierea tehnica, dar aici zborul este doar o metafora filozofica pentru a vorbi despre desavirsire si inaltare, spirit si creatie, limite si redefinirea lor, vazutul dincolo de realitatea imediata, provocare si cale interioara "cei mai multi pescarusi nu cauta sa invete decit elementele de baza ale zborului - cum sa ajunga de pe mal pina la hrana si inapoi. Pentru cei mai multi pescarusi nu zborul conteaza ci hrana. Dar pentru acest pescarus zborul era totul, nu hrana. Mai mult decit orice pe lume, pescarusului Jonathan Livingston ii placea sa zboare".


Tocmai am terminat de citit cartea. Chiar frumoasa. Mi-a placut mult cum gandeste/zboara pescarusul Livingston.Cred ca in fiecare dintre noi exista un pescarus numai ca avem nevoie de un pescarus Livingston sa ne deschida aripile.




Pescarusul Jonathan Livingstone




zi însorită. Pescarii de pe navele lor au bombardat rețea cu momeala, și pescărușii turma de a se hrăni. nu participă la această sărbătoare este singurul pescarusul, numele ei este Jonathan Livingston. Ea are un loc de muncă mult mai important - zborurilor de antrenament. Jonathan iese din pachet dorința lor de a aduce abilitățile de zbor la perfecțiune. 2ff7e9595c


0 views0 comments

Recent Posts

See All

© 2023 by Rowen Nikel. Proudly created with Wix.com

bottom of page